Societat 11/06/2012

Dóna a llum al carrer amb l'ajuda de dos guàrdies urbans

La dona es va posar de part quan passejava per Cornellà amb el seu marit i els seus tres fills, sense temps d'anar a l'hospital

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatUna dona va donar a llum ahir al carrer, a Cornellà de Llobregat, assistida per dos agents de la guàrdia urbana, ja que es va posar de part després de sortir a passejar amb el seu marit i els seus altres tres fills sense possibilitat d'arribar a temps a l'hospital.

Segons que ha informat avui la policia local, la mare i el nadó, que és una nena, van ser traslladades després del part a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues i totes dues estan en perfecte estat.

Els pares, que viuen al barri Centre de Cornellà, havien sortit a passejar per la zona amb els seus altres tres fills i en arribar a la plaça de la Llibertat la mare es va posar de part.

Una parella de la guàrdia urbana que patrullava per la zona els va veure i es va acostar per ajudar-los, en el moment en què el cap de la nounada ja sortia.

Els agents van facilitar a la partera mantes, van retirar el cordó umbilical, que estava al voltant del coll del nadó, i van tranquil·litzar els pares mentre esperaven l'arribada de l'ambulància.

stats