Societat 30/10/2011

Dos adolescents es cremen en una parada on venien castanyes a Sabadell

La noia té cremades lleus, però el noi, de 15 anys, té lesions de segon i tercer grau i és a la unitat de cremats de l'hospital Vall d'Hebron

Ara
1 min
La parada de castanyes, a la Rambla de Sabadell, on s'han cremat dos adolescents / ACN

SabadellUn noi de 15 anys i una amiga de 14 anys s'han cremat aquest diumenge al vespre en una parada on venien castanyes, a la Rambla de Sabadell, al centre de la ciutat. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, que han estat alertats dels fets poc després de dos quarts de vuit, l'accident s'ha produït quan un dels adolescents ha tirat alcohol de cremar per encendre o revifar el foc amb què torraven les castanyes. S'ha produït una flamarada que no esperaven i se'ls ha encès la roba.

La noia té cremades lleus als braços. El noi és el que n'ha sortit més malparat, amb cremades de 2n i 3r grau als braços i a la cara, segons dades de Protecció Civil. El ferit ha estat traslladat amb una ambulància del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat a la unitat de cremats de l'hospital Vall d'Hebron.

La noia, amb cremades de primer grau, ha estat evacuada pel SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) a l'hospital Parc Taulí de Sabadell.

stats