Societat 11/11/2011

Dues dones ferides en caure una palmera a Barcelona

L'accident s'ha produït a la cruïlla entre la Diagonal i el carrer Muntaner

M.ortega
1 min
La Guàrdia Urbana precinta el lloc on ha caigut la palmera / Ferran Forné

BarcelonaLa caiguda d'una palmera a la confluència de l'avinguda Diagonal i el carrer Muntaner de Barcelona ha deixat, aquesta tarda, dues persones ferides de gravetat. L'incident s'ha produït quan passaven pocs minuts de dos quarts de cinc la tarda i les dues persones afectades han quedat atrapades per l'arbre. De moment, es desconeixen les causes de la caiguda de la palmera i ja s'ha obert un expedient informatiu.

Els ferits són dues dones, de 55 i 51 anys, una de les quals amb una fractura de fèmur, que han estat traslladades a l'Hospital Clínic i que, en aquests moments, tenen pronòstic mèdic poc greu.

El tronc de la palmera s'ha trencat de soca-rel i la capçada de la palmera ha caigut al carril central i ha envaït el carril lateral. A més, també ha malmès part de l'enllumenat de l'avinguda. A la zona, hi treballen la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques, informa l'ACN.

A causa de l’incident, la circulació per l’avinguda Diagonal ha estat tallada durant aproximadament 45 minuts, fet que ha provocat afectacions al trànsit a la zona. La palmera, que ha caigut sobre el pas de vianants, ja ha estat retirada, segons informa l'Ajuntament de Barcelona.

El regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans, Joan Puigdollers, que s’ha desplaçat al lloc dels fets, ha anunciat l’obertura d’un expedient informatiu per aclarir perquè ha caigut la palmera i ha expressat el suport de l’Ajuntament a les persones afectades per l’accident i als seus familiars.

stats