Societat 29/06/2011

Dos incendis cremen unes 16 hectàrees al Baix Penedès

Els Bombers treballen en l'extinció d'un foc al Vendrell, que ha cremat 10 hectàrees, i d'un altre a Calafell que ja ha afectat sis hectàrees de terreny

Redacció
1 min

El VendrellEls Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció de dos incendis a la comarca del Baix Penedès: l'un al terme municipal del Vendrell i l'altre a Calafell. Han rebut el primer avís a les 15:04 hores d’aquesta tarda sobre un foc al municipi del Vendrell, concretament a una zona boscosa situada entre la urbanització Mas Astor i la urbanització el Francàs. El foc hauria afectat aproximadament unes 10 hectàrees de vegetació forestal.

El segon avís ha arribat minuts després, a les 15:20, per un foc a una zona propera a la urbanització El Romaní, al terme municipal de Calafell. En aquest cas, haurien cremat aproximadament unes 6 hectàrees d’un terreny erm, que antigament havia estat camp de conreu.

En aquests moments, 19 dotacions terrestres i 8 d’aèries (3 helicòpters, 3 bombarders, i 2 avions de vigilància i atac) dels Bombers de la Generalitat estan treballant en l’extinció d’ambdós focs. No ha estat necessari tallar cap carretera, ni tampoc efectuar cap evacuació de veïns. Tampoc no s’ha activat cap pla d’emergència.

stats