SOCIETAT
Societat 06/09/2011

Dues persones moren ofegades a Salou mentre onejava la bandera vermella

Des que va començar l'estiu ja han perdut la vida deu persones a les platges de Tarragona i terres de l'Ebre

Agències
1 min

SalouDues persones han mort ofegades aquest cap de setmana a les platges de Salou, al Tarragonès. Totes dues víctimes van ignorar la bandera vermella que onejava a la platja mentre es banyaven. Amb aquestes últimes víctimes, ja en són deu els que s'han ofegat a les platges tarragonines i de les terres de l'Ebre des que va començar l'estiu, a municipis com el Vendrell, Cambrils, l'Ampolla, Vila-seca o la mateixa Tarragona.

Segons que han confirmat fonts municipals, la primera de les morts va tenir lloc dissabte dia 3, poc abans de les 15 h, quan una turista russa de 23 anys no va fer cas de la bandera vermella que onejava a la Platja Llarga de Salou per mar de fons. Un dia després, diumenge a mitja tarda, el mort va ser un ancià de la Seu d'Urgell, que tampoc va fer cas de la bandera vermella a la Platja de Llevant.



L'Ajuntament de Tarragona ha imposat ja dues multes de 500 euros a banyistes que no fan cas a les banderes o als socorristes i persisteixen a banyar-se, mentre que el consistori del Vendrell ha sancionat amb 600 euros una altra persona pel mateix motiu.

stats