Societat 23/08/2011

La Duquessa d'Alba es tornarà a casar en una boda íntima

Ho farà amb Alfonso Díez, un funcionari que és 24 anys més jove que ella

Efe
2 min

MadridLa duquesa d'Alba, de 85 anys, es casarà el mes d'octubre. El marit de la dona amb més títols nobiliaris del món serà Alfonso Díez, un funcionari de la Seguretat Social que té 24 anys més jove que ella. A les noces només hi assistiran els seus sis fills (Carlos, Alfonso, Jacobo, Fernando, Cayetano i Eugenia) a més de les actuals esposes d'aquests, i el torero Francisco Rivera, exmarit de la seva filla menor i el qui en el comunicat es refereix com el seu gendre.

Els padrins d'aquest tercer casament de la duquessa seran el seu fill gran, Carlos Fitz-James Stuart i Martínez de Irujo, duc de Huéscar, i Carmen Tello, íntima amiga de la duquessa i dona del matador de toros Curro Romero. La duquessa, de 85 anys, assegura en el comunicat que Carlos Fitz-James i Tello seran els padrins de l'enllaç "per exprés desig" del seu futur marit.

A la cerimònia, del lloc de celebració no informa el comunicat, no hi assistirà cap amiga de la duquessa "per falta d'espai i perquè no puguin sentir ofeses". Sí que hi serà però a la reduïda llista de convidats el neurocirurgià Francisco Trujillo, que la va operar el 2009 per implantar-li una vàlvula pels seus problemes d'hidrocefàlia. Tampoc es permetrà l'accés als periodistes, tot i que, segons explica Cayetana d'Alba, hi haurà un únic fotògraf que s'encarregarà de difondre les imatges a tots els mitjans de comunicació.

La nota, signada per la pròpia duquessa, conclou amb una crida a que "cessin les especulacions falses" sobre la seva vida i es respecti la seva tranquil·litat.

Aquest serà el tercer casament de la duquessa, nascuda a Madrid el 28 de març de 1926, actual cap de la Casa d'Alba i considerada una de les persones amb més títols nobiliaris del món. El 12 d'octubre de 1947 es va casar amb l'enginyer Pedro Luis Martínez de Irujo, fill dels ducs de Sotomayor, amb qui que va tenir els seus sis fills. Després de la mort del seu primer marit el 1972, la duquessa va tornar a contraure matrimoni el març de 1978 amb l'ex sacerdot jesuïta Jesús Aguirre i Ortiz de Zárate, que va morir l'any 2001.

stats