SOCIETAT
Societat 10/08/2011

Duran porta el 'CAT' al costat de la matrícula

El candidat de CiU a les eleccions generals diu que que no té "cap problema" perquè no tapa cap distintiu que hagi de ser visible obligatòriament

Agències
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha explicat que porta el distinitu "CAT" al cotxe particular, al costat de la matrícula. "Jo el porto al meu cotxe, fora de la placa, i no tinc cap problema", ha afirmat Duran. El líder d'Unió no s'arrisca a ser multat ja que l'adhesiu no tapa cap part de la placa que hagi de ser visible de manera obligatòria.

Duran ha explicat que qui ha definir i defensar una posició sobre la polèmica és el Govern, i no ha volgut entrar en debat. Ha dit que és moment de parlar de propostes econòmiques per sortir d'una "greu crisi" i no d'entrar en jocs de pregunta i resposta sobre propostes del portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, que s'ha mostrat disposat a pactar una modificació de les matrícules per incloure-hi el "CAT", sense tapar la "E" d'Espanya, tal com fa Duran. "No voldria que després de parlar d'una greu crisi econòmica ara es parlés del senyor Millo i del 'CAT'", ha conclòs.

stats