Societat 08/05/2012

Dustin Hoffman rescata un corredor que va patir un atac de cor a Hyde Park

L'actor estava passejant per aquest parc de Londres quan va veure l'afectat, de 27 anys, estirat al terra

Ara
1 min

BarcelonaL'actor Dustin Hoffman, que viu al barri de Kensington de Londres, estava caminant per Hyde Park el passat mes d'abril, quan va veure un ciutadà, Sam Dempster, al terra, segons explica la radio de la capital britànica 'LBC' al seu web. En aquell moment, Hoffman va córrer cap a ell i va trucar al servei d'emrgències mèdiques.

A continuació, es va quedar amb Dempster, que havia sortit a córrer, fins que van arribar els metges i va estar fora de perill. Dempster, que va patir un atac de cor mentre practicava aquest esport, s'ha hagut de sotmetre a una cirurgia, de la qual encara s'està recuperant. Tot i això, ha agraït a l'actor la seva ajuda. El corredor, de 27 anys, ha declarat a 'The Sun' que Dustin Hoffman li ha "salvat la vida" tot i que no recorda "què ha passat". Els metges li van dir al malalt, segons ha explicat, que havia estat salvat per Dustin Hoffman i el jove, de 27 anys, ho considera "increïble".

Un dels membres de l'equip mèdic que es va traslladar allí ha dit que Hoffman "estava fascinat i semblava impressionat" per com treballaven els facultatius. Després, assegura que els va felicitar:" Bona feina, nois".

stats