SOCIETAT
Societat 31/05/2011

E-Cristians propaga que els avortaments són la causa de la retallada de les pensions de jubilació

L'última campanya de l'entitat ultracatòlica xifra en 211.000 milions d'euros les pèrdues associades al fet d'avortar. S'han repartit cartells per Barcelona, Girona, Terrassa i Blanes

Redacció
1 min
Un dels cartells que E-Cristians ha repartit pel territori

BarcelonaAmb el lema "Com més avortaments, menys pensions de jubilació", E-Cristians ha iniciat una nova campanya publicitària en contra del fet d'avortar. L'entitat ultracatòlica ha vinculat els avortaments que s'han registrat a tot l'Estat des de l'any 1985 amb un hipotètic futur en què es retallaran les pensions de jubilació. E-Cristians, que pretén alertar que l'avortament té una incidència en la riquesa de la societat, calcula que el 2020 s'hauran perdut 211.316 milions d'euros per aquest motiu. La campanya es basa en un estudi dut a terme per l'Institut del Capital Social de la Universitat Abat Oliba (UAO). La xifra econòmica s'aconsegueix arran d'una projecció sobre el que deixen d'aportar els ciutadans que podien haver nascut i no ho van fer perquè els pares van optar per l'avortament.

E-Cristians ha llogat deu tanques publicitàries a Barcelona de 24 metres quadrats i ha repartit 3.000 cartells per Barcelona, Terrassa, Girona i Blanes. La campanya, amb un cost de 7.500 euros, s'allargarà dues setmanes.

stats