Societat 28/03/2012

Montoro es mostra disposat a canviar la llei per atreure el complex Eurovegas

El ministre diu que Espanya té unes "normes clares", però que poden ser "modificables sempre per atreure les inversions i afavorir que es creï ocupació"

Ara
1 min
El ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro, al Congrés

MadridEl govern espanyol s'ha mostrat avui disposat a introduir canvis legals per atreure el complex d'oci Eurovegas, que podria implantar-se a Madrid o a Catalunya i que ha demanat modificacions legislatives per fer-ho.

“Espanya té unes normes clares, i aquestes normes clares, subjectes a la normativa europea, són en un futur revisables, modificables, sempre per atreure les inversions i afavorir que es creï ocupació amb inversió interior i exterior”, ha assegurat el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, en resposta a una pregunta, durant la sessió de control al govern al Congrés, del diputat del PSOE Rafael Simancas sobre si es modificarà la llei per atreure el projecte Eurovegas.

El ministre ha volgut deixar clar, però, que no hi haurà cap “discriminació”, és a dir, tracte de favor, a nivell fiscal. “Les normes tributàries són iguals per a tothom, d'acord amb les diferències en termes de capacitat econòmica”, ha dit.

stats