Societat 11/07/2011

'Escenas de matrimonio' amb tocs de 'Modern family' a Telecinco

L'essència d' Escenas de matrimonio , actualitzada amb elements de la sèrie Modern family , és la base de 3x2 , un espai de gags sobre tres parelles que fan teràpia per resoldre els seus problemes conjugals.

Albert Castellví Roca
2 min
Marisa Porcel i Pepe Ruiz eren Pepa i Avelino, els personatges més emblemàtics de les primeres Escenas de matrimonio .

Barcelona.Telecinco prepara un nou espai d'humor basat en una sèrie d'esquetxos i protagonitzat per tres parelles amb problemes de convivència: un matrimoni de mitjana edat i les seves dues filles amb els marits corresponents. Es tracta de 3x2 , un format coproduït amb Alba Adriática -propietat de José Luis Moreno- que recupera l'esperit d' Escenas de matrimonio però que afegirà elements que recordaran l'aclamada sitcom nord-americana Modern family : més enllà de l'estructura familiar, que és gairebé paral·lela, els protagonistes de 3x2 recorreran a una terapeuta de parella per resoldre els seus conflictes, un element que pot donar lloc a situacions similars a aquelles en què els personatges de Modern family parlen a la càmera per exposar els seus problemes.

Un format amb història

La idea bàsica ja la coneixem: tres parelles, no especialment ben avingudes, que gag rere gag es llancen els plats pel cap mentre reprodueixen els tòpics habituals de les dificultats de la relació conjugal. José Luis Moreno ho va portar per primer cop a la petita pantalla el 2002, dins de Noche de fiesta , a La 1. Amb el co miat del programa, després de dos anys, el format va tenir una breu estada a Antena 3 i una de més llarga -com a Matrimoniadas- en diversos teatres de l'Estat, fins que el 2007 va aterrar a Telecinco amb el nom d' Escenas de matrimonio .

La primera temporada va aconseguir un gran èxit d'audiència, amb 3.900.000 espectadors a l'Estat i més del 23% de share , però la marxa dels emblemàtics Marisa Porcel i Pepe Ruiz (Pepa i Avelino) van fer que els resultats de la segona etapa fossin més minsos i que la sèrie caigués de la graella l'estiu del 2009. Telecinco encara va intentar, sense èxit, un Escenas de matrimonio 2 , i a principis d'any Veo7 va estrenar Aquí me las den todas , un format gairebé idèntic i amb la mateixa parella d'actors de protagonistes, que es va mantenir en antena fins al tancament del canal, l'1 de juliol.

stats