Societat 19/06/2012

El Govern sobre Eurovegas: “No estem en condicions de fer un lleig a cap oportunitat de crear feina”

El portaveu de l'executiu relativitza les crítiques al macroprojecte del magnat Sheldon Addelson i ho compara amb el rebuig que va generar en el seu moment Port Aventura, que avui ningú qüestiona

M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha alertat aquest dimarts que Catalunya “no està en condicions de fer un lleig a cap oportunitat de crear llocs de treball”. Homs ho ha dit en resposta a les crítiques al projecte Eurovegas, que es debat entre ubicar-se a Catalunya o Madrid.

Això sí, no ha volgut donar cap detall entorn a les negociacions amb els promotors del projecte, que la setmana que ve tenen previst visitar de nou Catalunya i Madrid. De fet, per no dir no ha volgut ni posicionar-se sobre unes declaracions del conseller Francesc Xavier Mena en què afirmava que s'havien resolt els esculls urbanístics que dificultaven la ubicació del complex a Catalunya.

Davant el rebuig social que ha suscitat el projecte en alguns àmbits del país (segons 'El Periódico', només un terç dels barcelonins hi està a favor), Homs ha recordat que també Port Aventura va aixecar un gran rebuig al territori i ja ningú ho qüestiona I "s'ha acabat veient com un bé, per part de tothom, i ha acabat sent compatible amb el sector químic". Ara bé, ha reiterat que en cas que Eurovegas acabi venint a Catalunya, ho farà "d'acord amb les lleis, usos i costums" del país.

stats