Societat 29/04/2012

"Si Eurovegas vol dir traslladar Las Vegas a Catalunya, serà impossible"

C. Capdevila / J. Serra
1 min

L'Eurovegas es farà a Catalunya?

Nosaltres continuem treballant. Estem en contacte amb ells i el que puc dir és que si el projecte es fa a Catalunya és perquè, òbviament, ens haurem posat d'acord. I, si ens posem d'acord, és perquè el projecte encaixa amb el nostre país.

¿I el projecte no compromet el model urbanístic i turístic del país?

Si Eurovegas vol dir traslladar a Catalunya el que ja hi ha a Las Vegas, allò no és el nostre model, serà impossible traslladar-ho. Aquí no funciona. Això és Europa. A Europa el joc és una qüestió absolutament residual. Nosaltres volem que l'aportació d'aquesta empresa reforci el nostre atractiu des de la perspectiva de captació de turisme de convencions i de congressos. És el que nosaltres perseguim.

¿Sense la situació de crisi s'haurien plantejat aquesta inversió?

Estem obligats, com a govern, a escoltar qualsevol proposta d'inversió. I això és el que estem fent. Ho fem en aquest moment i ho faríem en qualsevol altre moment. Si el que voleu dir és que si estem disposats a donar més facilitats perquè el moment és més complicat, us diré que no. La premissa és que el projecte encaixi amb el model de país.

¿També encaixa amb els valors que vol transmetre el país?

El model de país també són valors.

¿El Govern és conscient que hi ha oposició ciutadana?

Esclar que en som conscients. Llegim els diaris i parlem amb la gent. Baixo a treballar en tren molts dies. Sempre dic el mateix quan parlo amb els meus amics: us esteu pronunciant sobre un projecte que no hem anunciat.

stats