Educació
Societat 15/06/2012

Executius de Las Vegas Sands prenen el pols comercial de Barcelona

Han visitat aquesta setmana els terrenys del delta de Llobregat on s'ubicaria el complex

Efe
2 min

BarcelonaExecutius de Las Vegas Sands Corporation, l'empresa nord-americana que planeja construir a Espanya el complex Eurovegas, han visitat aquesta setmana Barcelona per recórrer els terrenys del delta del Llobregat en els quals s'ubicaria el projecte i prendre el pols comercial a la ciutat.

La delegació, formada per una desena de directius de Las Vegas Sands instal·lats a Espanya, va realitzar a principi d'aquesta setmana una llarga visita als terrenys del delta que ha ofert el Govern per construir aquest multimilionari projecte d'oci i joc, al qual també opta Madrid.

Durant diverses hores, la delegació va analitzar plans i va comprovar la connexió de l'emplaçament amb l'aeroport, el port i les principals carreteres i connexions ferroviàries.

Els representants del magnat Sheldon Adelson van recórrer així mateix el passeig de Gràcia de Barcelona, una de les principals artèries comercials de la capital catalana, on es concentren les marques de moda més exclusives, segons han indicat a Efe fonts de Las Vegas Sands.

L'objectiu dels executius era prendre el pols comercial de Barcelona, veure la tipologia de comerços instal·lats en les seves principals vies i conèixer el tipus de turistes que omplen diàriament el centre de la ciutat.

I és que, de la mateixa manera que els complexos que Las Vegas Sands té a Las Vegas, Singapur i Macau, el projecte espanyol incorporaria, a més d'hotels, casinos, restaurants o teatres, una important zona comercial, normalment ocupada per les firmes més reconegudes d'àmbit internacional.

Fonts de la companyia han subratllat a Efe que aquesta visita no és la primera ni l'última que els delegats de Las Vegas Sands realitzen a Barcelona, ja que en els últims mesos han viatjat en diverses ocasions tant a la capital catalana com a Madrid per estudiar amb detall els terrenys que podrien albergar Eurovegas, amb vista a prendre pròximament una decisió sobre això.

De fet, està previst que la setmana que ve, els dies 25 i 26, una altra delegació de directius de la companyia nord-americana viatgin a Espanya des de Las Vegas per estudiar, en la recta final del procés de deliberació, els pros i els contres que ofereix cada ciutat.

Les mateixes fonts han apuntat que les dues ciutats segueixen tenint les mateixes possibilitats d'acollir el projecte i que serà "en algun moment de l'estiu" quan s'anunciarà la ubicació final d'Eurovegas.

El magnat nord-americà assegura que invertirà prop de 27.000 milions d'euros en la construcció d'aquest macrocomplex d'oci a Espanya, que crearia 15.000 i 20.000 llocs de treball directes.

stats