EDUCACIÓ
Societat 20/06/2012

Exigir un sis en llengües als mestres haurà d'esperar

La falta d'acord a les universitats endarrereix l'aplicació de la proposta d'Ensenyament d'apujar la nota de tall per als futurs mestres

Sònia Sánchez / Joan Serra
1 min

BarcelonaLa proposta de la conselleria d'Ensenyament d'apujar la nota de tall en llengües per als futurs mestres no començarà a aplicar-se el curs que ve. Les universitats no s'han posat d'acord. "No ens n'hem sortit", afirmava dimarts la consellera Irene Rigau al programa Àgora de TV3. El proper curs no es demanarà un sis com a mínim als exàmens de selectivitat de llengua (catalana, castellana i anglesa) als alumnes que vulguin fer carreres de magisteris (avui graus d'Educació Infantil i Primària).

La Secretaria d'Universitats apunta que l'exigència d'un sis en llengües era només una proposta en fase d'estudi, que es plantejava aplicar el curs 2012-13. Des d'Ensenyament expliquen que, tot i que l'objectiu final era aquest, la voluntat de la consellera era que en el curs universitari que arrenca al setembre ja es fes un primer pas en els requeriments als futurs docents.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats