NOVES TECNOLOGIES
Societat 09/03/2011

Vols saber si t'han estat infidel? Esbrina-ho a Facebook

Un 66% dels advocats nord-americats reconeix que Facebook és la seva principal font d'informació per trobar proves d'infidelitats en processos de divorci, per davant de MySpace (14%) i Twitter (5%)

Redacció
1 min

BarcelonaSegons un estudi de l'Acadèmia Americana d'Advocats Matrimonials (AAML), quatre de cada cinc advocats asseguren que en els últims cinc anys s'ha incrementat el nombre de divorcis que han aportat proves publicades a les xarxes socials, segons "The Guardian". Les proves del "delicte" acostumen a ser evidències gràfiques que un dels membres de la parella ha penjat a Facebook o converses que han mantingut al mur.

Però Facebook no només s'utilitza per demostrar les infidelitats. També és útil per aconseguir la custòdia dels nens en casos en que un dels membres de la parella nega prendre drogues i, en canvi, en presumeix de fer-ho al seu perfil de Facebook.

No obstant, la taxa de divorcis no ha augmentat per culpa de la xarxa social. De fet, durant l'any 2009 el nombre de divorcis als EUA va disminuir.

stats