SUCCESSOS
Societat 21/12/2010

Ferida una dona amb arma blanca en un intent de robatori a la ronda Litoral

Una dona ha resultat ferida de caràcter lleu per arma blanca aquest dimarts a la ronda Litoral de Barcelona, després d'una col·lisió entre dos vehicles que ha resultat ser un intent de robatori.

Marta Català
1 min

BarcelonaUn cotxe ha xocat de forma intencionada contra un altre aquest matí cap a dos quarts de set a la ronda Litoral, a l'altura del cementiri de Montjuïc, amb la intenció de robar, segons fonts policials.

Mentre el conductor del vehicle ha baixat per parlar amb el conductor del cotxe que l'ha envestit, dos ocupants d'aquest han aprofitat per anar cap al seu vehicle, en què hi havia una dona.

Fonts pròximes han explicat que els dos homes han intentat emportar-se tot el que hi havia al cotxe i el més previsible és que la dona s'hagi resistit a l'atracament per evitar que els lladres li robessin res, quan ha estat agredida per arma blanca.

Després, els tres agressors han fugit. Ara tenen una ordre de recerca i captura dels Mossos d'Esquadra, que ja han posat en marxa un dispositiu per localitzar-los. Per la seva banda, la dona ha estat traslladada a l'hospital amb una ferida al tòrax.

stats