SUCCESSOS
Societat 12/07/2013

Ferit un Mosso d'Esquadra d'una punyalada a Lleida

L'agent ha perdut molta sang, però no té afectat cap òrgan vital i no es tem per la seva vida. L'agressor ha estat detingut

Europa Press
1 min
L'agent ferit ha estat traslladat a l'hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida./ ACN

LleidaUn agent dels Mossos d'Esquadra de Lleida ha estat ferit amb una arma blanca a l'altura dels ronyons aquest divendres a la tarda. El policia ha perdut molta sang, però no té cap òrgan vital afectat i, segons fonts de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, on l'han atès, no es tem per la seva vida.

L'agressor és un home de 30 anys de nacionalitat marroquina que ja ha estat detingut pels Mossos. L'incident s'ha produït al carrer Escultor Corselles, del barri de Balafia de Lleida. Els Mossos han acudit al pis, que estava ocupat il·legalment, perquè havien rebut una trucada alertant de sorolls i forts cops. L'agent parlava amb el germà de l'ocupant del pis quan aquest l'ha agredit per l'esquena amb un ganivet.

La policia catalana ha informat que el detingut, que ja tenia antecedents per atemptats contra l'autoritat, ha oposat molta resistència i els agents l’han hagut de reduir per detenir-lo.

stats