SOCIETAT
Societat 21/02/2012

Fernández Díaz diu que quan parlava d'"excessos" a València es referia als "violents"

"Que quedi clar que quan parlo d'excessos m'estic referint d'una manera molt especial als excessos dels radicals i violents", ha dit al Congrés. Hores abans ha admès un "excés o situació desafortunada" per part d'algun agent en les càrregues policials

Efe
1 min

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que quan aquest dimarts al matí va admetre alguns "excessos" en els enfrontaments entre policia i estudiants a València s'estava referint als "radicals" i "violents". "Que quedi clar que quan parlo d'excessos m'estic referint d'una manera molt especial als excessos dels radicals i violents que han aprofitat les protestes dels estudiants per provocar aldarulls", ha dit en declaracions als passadissos del Congrés.

Al matí, el ministre va admetre un "excés o situació desafortunada" per part d'algun agent en les càrregues policials contra els estudiants de València. "Sóc al costat de la policia, però actuaré en conseqüència si hi ha hagut alguna actuació particular excessiva", va dir en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Fernández Díaz diu que espera que la situació es calmi i ha advocat per la "serenitat", la "moderació" i la "prudència".

"Estem per controlar els excessos i no per excedir-nos en el control", ha insistit.

stats