SOCIETAT
Societat 16/04/2012

Frolià rep l'alta i abandona l'hospital amb la seva mare

El jutge decidirà si investiga Jaime de Marichalar per deixar que el seu fill fes servir l'arma

Efe
2 min
Joan Froilà abandona l'hospital / EFE

MadridEl fill de la infanta Elena, Felip Joan Froilà, ha abandonat aquest dilluns a la tarda l'Hospital Quirón de Madrid després de rebre l'alta per la intervenció pel tret accidental d'escopeta que ell mateix es va fer al peu dilluns de Pasqua. El protocol de teràpia de subministrament d'antibiòtics per via intravenosa fixa un mínim de set dies d'ingrés.

En una nota informativa, la Casa del Rei ha explicat que el nét gran dels reis "continuarà les cures i la rehabilitació al seu domicili". En tot cas, Felip Joan Froilà haurà de tornar a l'hospital per a les revisions o cures que disposin els metges, han indicat fonts de la Casa del Rei.

El nét dels reis ha abandonat l'hospital al voltant de les 16.15 hores dins un cotxe, acompanyat de la seva mare, que ocupava el seient del copilot, i tots dos, amb les finestretes abaixades, s'han acomiadat somrients dels periodistes que esperaven la seva sortida. Elena ha dedicat un "moltes gràcies".

Felip Joan Froilà va ingressar a l'Hospital Quirón dilluns passat amb una ferida al peu dret en rebre el tret accidental de l'escopeta de petit calibre en unes pràctiques de tir a la finca familiar de Sòria, acompanyat per seu pare, Jaime de Marichalar.

Després d'una primera cura a l'Hospital Santa Bàrbara de Sòria, el nét gran dels reis va ser traslladat a la clínica madrilenya, on aquella nit mateix li van extreure els perdigons i li van practicar una primera neteja quirúrgica a la zona del peu que va rebre l'impacte de la munició, a l'altura del segon metatarsià.

Marichalar va declarar dissabte

Jaime de Marichalar va prestar declaració dissabte passat a la comandància de la Guàrdia Civil de Sòria, a petició del jutjat d'instrucció número 1 de la ciutat.

Les declaracions efectuades en l'atestat per Marichalar sobre el succés han estat remeses per la Guàrdia Civil al jutge, que decidirà quins passos farà en la investigació de l'incident, han assenyalat aquest dilluns fonts del Tribunal Superior de Justícia de Castella i Lleó.

stats