INFRAESTRUCTURES
Societat 09/12/2010

Gavà exigeix millores a la línia R2 de Rodalies

L'alcalde demana un increment de la freqüència de pas i ampliar els horaris dels trens, sobretot a primera i última hora del dia

Efe
1 min

GavàL'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha instat la Generalitat a incrementar la freqüència de pas i ampliar l'horari de la línia R2 de Rodalies, que presta servei a la ciutat. Balsera assegura que "a Gavà tenim una bona infraestructura però tenim poca freqüència de pas i una deficient comunicació amb les ciutats de l'entorn, d'aquí la nostra petició a la Generalitat perquè doni resposta a aquesta demanda". L'Ajuntament de Gavà planteja incrementar la freqüència de pas dels trens entre les 5.00 i les 9.00 hores, i entre les 22.00 i les 23.30 hores tots els dies de la setmana. Altres propostes passen per avançar la primera sortida a les 4.50 hores, de dilluns a dijous, i que l'última sortida sigui a les 23.30 hores.

L'alcalde de Gavà també ha demanat que s'incrementi el servei durant els caps de setmana. "És una reivindicació que fan els joves de la ciutat, una reivindicació que té a veure amb la mobilitat responsable i amb la utilització de l'oci metropolità", ha dit Balsera, que recorda que "no parlem de fer inversions en infraestructures, sinó de potenciar l'explotació del servei".

stats