Societat 03/01/2012

Girona ofereix allotjaments i menús a 10 euros

L'Associació d'Hostaleria ofereix més 1.000 places en hotels d'1 a 5 estrelles i menús en més de 25 restaurants per un preu molt rebaixat durant els dies 14 i 15 de gener

Acn
2 min

GironaGirona prepara per al cap de setmana del 14 i 15 de gener una campanya de promoció en la qual s'oferirà tant allotjament com gastronomia a 10 euros, amb entrada gratuïta a museus, la catedral i els banys àrabs, i descomptes del 10% en botigues que estaran obertes de 10.00 a 22.00 h.

L'Associació d'Hostaleria de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, han creat el projecte Girona 10, que condensa el doble propòsit de promocionar la ciutat i adaptar-se al nou context econòmic.

Es tracta d'una iniciativa que ofereix allotjament i gastronomia. En concret estan disponibles 1.000 places d'allotjament en una vintena d'hotels d'entre 1 i 5 estrelles i en una quarantena de restaurants gironins i deu més de localitats dels voltants, tot això al preu de 10 euros per persona.

La campanya, que tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de gener, ha estat presentada aquest matí per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president de l'Associació d'Hostaleria de Girona, Xavier Nicolazzi.

Nicolazzi ha explicat que "quan una persona faci una reserva a l'hotel se li lliurarà una polsera blava, com en el "tot inclòs", i, a part de l'hotel, podrà accedir a més de 50 restaurants que faran menú a 10 euros. Dissabte les botigues seran obertes dotze hores i es podrà fer una volta gratuïta per Girona en el Tren Gerió, a més, tots els museus tindran l'entrada gratuïta".

A aquesta iniciativa se sumen les rebaixes en els comerços, que també s'han adherit a la iniciativa amb descomptes del 10%, i la primera Shopping Night, ja que dissabte 14 les botigues estaran obertes fins a les 22.00 h.

Els organitzadors d'aquesta campanya no descarten donar-hi continuïtat amb pròximes edicions i consolidar així un esdeveniment festiu, tant per al turisme que desitgi aprofitar aquesta oportunitat com per als mateixos gironins.

A més, s'ha creat una aplicació, Girona10, per a mòbils iPhone i Android, a través de la qual es podrà fer un seguiment d'aquesta campanya.

stats