Societat 31/05/2012

"El Govern referma la defensa a capa i espasa del peatge a la C-16", a la portada del 'Regió 7'

Segons el diari, el conseller Recoder escolta "les propostes del Consorci Viari de la Catalunya Central" però no abaratirà el preu de l'autopista per descongestionar la C-55

Ara
1 min
regió7, 31 de maig de 2012

Barcelona'Regió 7: "El Govern referma la defensa a capa i espasa del peatge a la C-16" i afegeix que el conseller Recoder "no cedeix ni un mil·límetre en la negativa a abaratir el preu de l'autopista per descongestionar la C-55".

'Diari de Girona: "Salut no garanteix que Medicina i Infermeria es facin al costat de Trueta". El diari explica que la Generalitat no té pressupost per a la construcció de la nova Facultat de Medicina i Infermeria de Recerca Biomèdica al costat del futur centre sanitari Josep Trueta, almenys, fins l'any 2014.

'El punt Avui: "Indignació a les Gavarres pel pas d'un ral·li francès", a la portada de l'edició de les comarques gironines. El diari afegeix que alguns veïns es queixen dels problemes d'accés que provocaria i pel perill d'incendi.

'Diari Ebre: "Protesta indefinida pel deute de la cooperativa". A la fotografia de portada, "l'empresari de l'Aldea Javier García reclama el cobrament de desenes de milers d'euros que se li deuen per instal·lacions de reg".

'El Segre: "Interior insta que pagesos contractin seguretat privada contra els robatoris al camp".

stats