Societat 13/01/2012

Governació adverteix que els mossos no poden discutir les condicions laborals pel seu compte amb Interior

Segons la conselleria de Joana Ortega, en la reunió que mantenen aquesta tarda els sindicats policials només poden tractar-se "aspectes organitzatius". Assegura que la reducció dels complements es tracta a la taula general de la funció pública

Acn
1 min

BarcelonaLa secretaria de funció pública del departament de Governació ha assegurat aquest divendres que en la reunió d'aquest divendres a la tarda entre la direcció general de la Policia i els delegats sindicals dels Mossos d'Esquadra només es poden tractar mesures d'aspecte organitzatiu, ja que totes aquelles mesures que afecten els treballadors públics i que estan incloses en els projectes de llei de pressupostos i de mesures fiscals i financeres "no són objecte de negociació".

Segons fonts del departament de la vicepresidenta Joana Ortega, aquestes qüestions ja es van abordar fa unes setmanes en la taula general de la funció pública.

La direcció general de Policia està reunida amb els delegats sindicals dels Mossos després que hagin fet una protesta a la comissaria de la plaça Espanya de Barcelona i en altres comissaries de Catalunya contra les retallades.

Entre les incloses en els pressupostos i la llei d'acompanyament hi ha la reducció de complements i canvis de condicions laborals, com ara l'eliminació de tiquets menjador o bé la reducció de dies per a assumptes personals.

stats