Societat 26/12/2011

La Guàrdia Civil intervé un taller clandestí que reomplia ampolles de whisky de marca a Badalona

L'operació s'ha saldat amb un detingut que hauria venut licor de poca qualitat en ampolles de begudes de marques prestigioses

Ara
1 min

BadalonaAgents de la Guàrdia Civil han detingut, en una inspecció en un establiment comercial de l'Hospitalet, un veí de Badalona, que hauria reomplert ampolles de whisky de marques prestigioses amb d'altres tipus de begudes de pitjor qualitat. L'home està acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública, contra la propietat industrial i d'estafa.

Segons la policia, les ampolles intervingudes presentaven diversos símptomes de la seva procedència fraudulenta, com ara restes de paper i d'altres sòlids a l'interior. Les investigacions dels agents per aclarir la procedència de les ampolles, els van conduir al mateix local de Badalona on, durant el mes de novembre, ja s'hi va confiscar material il·lícit per reomplir ampolles de marca. En aquella operació, es van detenir dues persones.

En la nova intervenció contra el mateix taller clandestí, la Guàrdia Civil ha comissat 48 ampolles de whisky reomplertes, 312 ampolles buides, 145 taps de diferents marques i un bidó de 50 litres de whisky d'una marca indeterminada.

stats