CIUTATS
Societat 17/01/2011

Hereu assumeix la Diagonal i la dimissió d'Itziar González com a errors del seu mandat

L'alcalde de Barcelona ha elogiat la feina feta per tot el seu equip durant un mandat en què ha destacat que s'ha acomplert el 90% del programa. Hereu ha assumit com a errors el referèndum de la Diagonal i l'adéu d'Itziar González

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaEn la tradicional conferència de balanç anual organitzada pel Col·legi de Periodistes, que s'ha celebrat aquest vespre, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha volgut treure qualsevol ombra d'amargor a la seva intervenció, sobretot arran de l'anunci de la celebració primàries al PSC . Així, Hereu ha demanat a l'auditori que es tregui el rostre de gravetat i ha remarcat que, durant el seu mandat, ha acomplert el 90% dels punts marcats en el programa. Lluny de qualsevol triomfalisme, però, Hereu ha assumit errors com ara la frustrada reforma de la Diagonal o la dimissió de l'exregidora de Ciutat Vella Itziar González. L'alcalde de Barcelona ha elogiat, en el marc de la seva intervenció, la tasca de tots i cadascun dels membres del seu equip.

Crisi, espai públic i atenció personal han estat, segons Hereu, les prioritats del seu mandat i, en aquest sentit, considera que s'ha encertat en la gestió dels diferents aspectes. A més, ha apuntat que l'Ajuntament és un gran actiu de la ciutat. Abans d'engegar la seva intervenció, Jordi Hereu ha saludat Montserrat Tura que seia, al costat del president Montilla, a la primera fila de l'auditori.

stats