SANITAT
Societat 02/11/2011

L'Hospital de Sant Pau rebaixa l'impacte de l'ERO

La proposta del centre implica una suspensió de la jornada laboral de 15 dies per a 1.377 treballadors i de 15 mesos per a 36 empleats

Joan Serra
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'Hospital de Sant Pau ha rebaixat l'impacte de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que havia d'afectar gairebé 1.500 treballadors del centre, la meitat de la plantilla. La proposta formulada finalment per la direcció de l'hospital a Inspecció de Treball planteja una suspensió de la jornada laboral de 15 dies per a 1.377 treballadors i de 15 mesos per a 36 empleats. Els canvis, comunicats al comitè d'empresa, impliquen una reducció de l'afectació de l'ERO: la primera proposta suposava que 1.428 treballadors patien una suspensió de 15 dies de feina abans del desembre del 2012 mentre que 63 en resultaven afectats durant 15 mesos.

La direcció de Sant Pau haurà d'esperar que Treball validi una resolució sobre l'ERO abans de posar-lo en pràctica. Representants sindicals han comunicat la decisió de l'hospital al centenar de treballadors que han participat en la concentració que cada dimecres s'organitza al centre. Portaveus de l'hospital han comunicat a l'ARA que estan pendents del dictamen de l'autoritat laboral.

stats