SOCIETAT
Societat 28/09/2011

El comitè d'empresa de l'Hospital de Sant Pau demana a la direcció la retirada de l'ERO

Els sindicats han fet la petició després de reunir-se amb la direcció del centre a Inspecció de Treball. Els treballadors argumenten que l'hospital no ha aportat dades que justifiqui la decisió

Ara
1 min

BarcelonaEl comitè d'empresa de l'Hospital de Sant Pau ha demanat la retirada de l'ERO que afectarà gairebé 1.500 treballadors. Els delegats dels treballadors entenen que la gerència continua sense justificar amb dades la necessitat d'aquest expedient de regulació. La decisió s'ha pres després de la segona reunió entre els representants sindicals i la direcció de l'hospital a Inspecció de Treball. Segons la versió del comitè d'empresa, el centre no ha aportat cap document que argumenti la disminució de l'activitat assistencial.

El comitè d'empresa dels treballadors també ha sol·licitat que abans de reduir la jornada i els ingressos dels treballadors, la Fundació de Patrimoni de l'Hospital de Sant Pau –una de les tres fundacions que controlen el centre– es faci càrrec dels deu milions d'euros de dèficit que la gerència diu que té l'hospital. L'ERO presentat per Sant Pau preveu una suspensió d'ocupació durant 15 dies per a 1.428 treballadors i de 15 mesos per a uns altres 63 empleats.

stats