Societat 01/03/2012

Hotels de luxe de Barcelona ofereixen 'packs' per hores a preus assequibles

Entre l'11 i el 14 de març, per promocionar el llançament d'una nova web de reserves

Ara
1 min
L'Hotel Miramar, un dels que participen en la iniciativa

BarcelonaAlguns dels hotels més luxosos de Barcelona oferiran la possibilitat de passar-hi unes hores a preus assequibles, entre l'11 i el 14 de març, en una iniciativa anomenada Open Luxury Days. La Florida, el Miramar, el Palace o el Juan Carlos I són quatre dels 20 establiments que hi participaran, amb 'packs' de 3, 6 i 12 hores per 39, 49 i 68 euros.

L'esdeveniment compta amb patrocinadors com BMW, San Miguel o L'Occitane, que organitzaran diverses activitats durant aquests quatre dies. Així, es podrà provar un BMW sèrie 3 pels carrers de la ciutat, gaudir de música en directe al 'hall' de l'Hotel Palace o provar cremes i rebre consells de maquillatge en sessions a càrrec de L'Occitane.

Open Luxury Days és una iniciativa per promocionar una nova web de reserves per hores, 'ByHours.com', enfocada a viatgers de negocis que vulguin trencar l'esquema tradicional d'hores d'entrada i sortida. Un centenar d'hotels de l'Estat permetran avançar o endarrerir les hores d'entrada i de sortida, aprofitant la desocupació d'habitacions.

stats