societat
Societat 26/09/2011

'The Huffington Post' diu “Catalunya s'acomiada de les cruels corrides de toros”

Els digitals internacionals es fan ressò de l'últim espectacle taurí a Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaLa prohibició de les corrides de toros a Catalunya s'escapa de les fronteres espanyoles i avui diversos digitals internacionals treuen articles que es fan ressò del veto català.

El nord-americà The Huffington Post diu “Catalunya s'acomiada de les cruels corrides de toros” i explica la controvèrsia engegada arran de la prohibició, en què es debaten els arguments dels antitaurins a favor dels drets dels animals i l'anàlisi en clau política que en fan els partidaris de la fiesta, que al·leguen el clam independentista a Catalunya com a principal motiu de la prohibició. El diari dóna veu als dos punts de vista i destaca l'interrogant al voltant de la llei que protegeix els correbous, un altre dels arguments al qual s'agafen els partidaris de mantenir la tradició taurina a Catalunya.

Altres digitals que n'han parlat la matinada d'aquest diumenge han sigut Al-Jazira, que es decanta per “Una regió espanyola diu 'adiós' a les corrides de toros”, i la CNN, que titula “La regió catalana d'Espanya prohibeix les corrides de toros”, una tradició “amb segles d'antiguitat”, i destaca que TVE ja va deixar d'emetre l'espectacle taurí perquè considera que és “massa violent per als infants”.

stats