SOCIETAT
Societat 07/05/2012

Imma Fuyà deixa la presidència de la FaPaC

Fuyà deixa el càrrec per motius personals però continuarà de vocal de la junta general. El fins ara vicepresident, Àlex Castillo, la substituirà al capdavant de l'organització

Acn
1 min

BarcelonaEl fins ara vicepresident de la Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FaPaC), Àlex Castillo, serà el nou president de l'organització després que la fins ara presidenta, Imma Fuyà, hagi comunicat que deixa el càrrec per motius personals. Fuyà portava més d'un any al capdavant de la presidència i, tot i deixar el càrrec, mantindrà la seva activitat com a vocal de la junta general.

La junta ha agraït la dedicació i esforç de Fuyà durant el temps que ha dedicat a la presidència. La vicepresidència l'ocuparà a partir d'ara Laura Colls, segons ha informat la FaPaC a través d'un comunicat.

Castillo, que va ser escollit en la junta general de dissabte passat, s'ha posat a disposició de les Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (AMPA) i les ha encoratjat a continuar lluitant per millorar la qualitat de l'educació i "seguir construint una societat més justa des de l'escola".

stats