Societat 09/06/2011

Els indignats es concentren davant la seu del PP contra el desallotjament de València

A causa de la marxa han tallat el trànsit al Passeig de Gràcia i a la Diagonal

Efe
1 min

BarcelonaEls indignats de la plaça Catalunya s'han concentrat aquesta nit davant de la seu del Partit Popular a Barcelona per rebutjar l'acció policial contra els acampats de València.

Els indignats de la capital catalana han iniciat la seva marxa a la plaça Catalunya tallant el trànsit del Passeig de Gràcia i l'Avinguda Diagonal, fins arribar als voltants de la seu del PP al carrer Urgell, davant la qual s'han assegut per mostrar la seva solidaritat amb els ferits arran de les protestes del col·lectiu del 15-M durant la sessió constitutiva de les corts valencianes.

Amb el lema "Resistiu València, estem amb vosaltres", els indignats barcelonins han mostrat el seu rebuig davant les càrregues policials que avui han provocat un total de divuit persones ferides, vuit d'elles detingudes, a la capital del Túria.

Malgrat que la comissió dels acampats havia preparat una concentració per demà, finalment els organitzadors, davant l'arribada espontània de persones a la plaça, han apostat per dur a terme avui la protesta de rebuig.

stats