Societat 19/10/2011

Ingressa a presó l'empresari francès acusat d'assassinar la seva dona a trets a Girona

Bernard Andriguetto, de 48 anys i president de la cadena de supermercats Splaff, no ha declarat davant del jutge perquè, segons el seu advocat, " està molt afectat”. Va etzibar vuit trets a la seva dona, que va morir hores després. L'acusat va protagonitzar una campanya publicitària on apareix nu

Ara
2 min
Imatge de la campanya publicitària protagonitzada per l'empresari Bernard Andriguetto, on apareix nu / ACN

BarcelonaEl jutge ha decretat presó provisional sense fiança per un delicte d'assassinat per a Bernard Andriguetto, l'empresari francès de 48 anys que la matinada de dilluns va disparar fins a vuit trets a la seva parella. La víctima, una dona de 38 anys i de nacionalitat nigeriana, va morir a l'Hopistal Josep Trueta de Girona aquest dimarts, després d'ingressar-hi en estat molt greu. Els fets van passar al domicili familiar, una casa de luxe al barri residencial de Palau, a la capital gironina, i en presència dels dos fills.

En el judici, celebrat aquest dimecres al Jutjat de Violència Domèstica de Girona, també se li ha imputat a Andriguetto un delicte de tinença il·lícita d'armes. Segons informa l'ACN, l'advocat de l'acusat, Manel Mir, ha explicat que l'home no ha declarat davant del jutge perquè estava “molt afectat” pel fets i no es trobava en “condicions psíquiques” per declarar.

Mir afirma que l'empresari no ha reconegut obertament haver mort la seva dona, i assegura que no ha pogut parlar “llargament” amb l'acusat. “Tot encara és molt confús, no se sap si hi ha mòbil o no”, ha subratllat.

Un empresari estrambòtic

Andriguetto, veí de Girona i de nacionalitat francesa, és el president del grup Splaff, una cadena de supermercats que s'estén arreu del territori estatal. L'home, que es caracteritza per ser corpulent i el seu pes se situa al voltant dels 200 quilos, va aprofitar aquest tret físic per protagonitzar una campanya publicitària de la seva cadena de supermercats. A la imatge del cartell promocional hi apareix una fotografia de l'empresari despullat i assegut damunt de les lletres “Preus”, en un símil per simbolitzar la rebaixa en els preus de la cadena de supermercats Splaff.

stats