Societat 31/01/2012

Presó per al marit i el cunyat de la dona assassinada a Granollers

A tots dos se'ls imputa un delicte d'homicidi consumat

Acn
1 min

GranollersEl jutjat de violència sobre la dona de Granollers ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança pel marit i el cunyat de la dona que va aparèixer morta divendres passat al seu domicili del carrer Àngel Guimerà de Granollers. A tots dos se'ls imputa un delicte d'homicidi consumat. El jutjat, que s'ha dedicat al cas fins a les onze de la nit d'aquest dimarts, ha pres declaració a tres testimonis; dos dels fills de la víctima i un amic de la família, i també s'ha fet la visita del metge forense per comprovar que els dos acusats estiguessin en condicions de declarar. No constava cap denúncia prèvia de la víctima contra la seva parella. El jutjat de violència sobre la dona de Granollers seguirà tramitant la causa i amb la resta de diligències que cregui oportunes.

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns el germà del presumpte autor material de l'homicidi. Els investigadors van sospitar que podria estar relacionat amb el crim després de prendre-li declaració el mateix dia dels fets i detectar que queia en nombroses contradiccions. La matinada de divendres a dissabte, van decidir procedir a la seva detenció.

Pel que fa al marit de la dona, va ser detingut 24 hores després de l'assassinat, la matinada de dissabte a diumenge, a Requena (València).

stats