Societat 04/06/2011

Intercepten un conductor suïcida que circulava en sentit contrari per l'AP-7 a l'Ampolla

Una patrulla dels Mossos s'ha creuat amb el seu propi cotxe davant del vehicle del conductor suïcida per frenar-lo. El conductor, però, ha arribat a envestir el cotxe policial.

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos han detingut aquest divendres al vespre José Tomas S. G., de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castelló de la Plana (Castelló), com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, un delicte de danys i una falta de lesions. Els fets han tingut lloc poc abans de la detenció a l'autopista AP-7, prop de l'Ampolla (Baix Ebre). Una patrulla policial s'ha creuat amb un cotxe que circulava a gran velocitat en direcció prohibida. Era un moment d'afluència de trànsit considerable, fet pel qual els agents han decidit girar cua i perseguir el conductor infractor, per treure'l de circulació tan aviat com fos possible.

Segons el relat policial, el conductor ha fet cas omís a les sirenes i les indicacions de la policia i ha arribat a posar el vehicle a 150 quilòmetres per hora.

Els agents han decidit, doncs, avançar el vehicle esquivant alhora els que circulaven de manera correcta, i s'han posat davant l'infractor per fer-lo frenar. El conductor, però, ha continuat sense voler frenar, i ha arribat a envestir el cotxe de la policia.

Finalment, però, els agents han aconseguit aturar-lo. En l'envestida han patit ferides lleus per contusions.

El detingut passa aquest dissabte a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

stats