TRADICIONS
Societat 08/03/2011

Daltabaix a Intereconomía per un programa de mà satíric del carnaval de Terrassa

El programa 'Dando Caña' s'escandalitza per les referències a l'Església del trípic. Albert Rivera participa en el debat i critica que l'entitat que ha publicat el fullet rebi subvencions de l'Ajuntament. També assegura que l'alcaldable de CiU, Josep Rull, no n'ha dit res perquè és un "independentista confés"

Redacció
1 min

BarcelonaLa sàtira del carnaval de Terrassa, convertida en un daltabaix polític i moral al programa Dando Caña d'Intereconomía. El programa de mà distribuït per l'entitat Sussietat de l'Embut, amb referències satíriques a l'Església i a la pederàstia, ha indignat el canal, que hi ha dedicat un debat –que es pot trobar en dues parts, 1 i 2, a YouTube– en què no hi ha faltat el president de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's), Albert Rivera.

Les principals crítiques han estat per al "tripartit" que governa l'Ajuntament de Terrassa, amb l'alcalde socialista Pere Navarro al capdavant, i l'alcaldable de CiU, Josep Rull, del qual Rivera afirma que no s'ha queixat del tríptic –en el qual també apareix una estelada– perquè és un "independentista confés". El fet que l'entitat Sussietat de l'Embut rebi subvencions municipals també indigna els tertulians.

El debat va precedit d'una connexió amb el carrer en què se suposa que s'entrevista un ciutadà de Terrassa indignat. Tanmateix, com indica l'ATerrassa. cat, l'escenari on hi ha el reporter no és Terrassa, sinó la Diagonal de Barcelona. I el convidat, "un ciutadà afectat", és José Rodríguez, el cap de Falange Española i de las JONS a Terrassa.

stats