SOCIETAT
Societat 19/05/2012

Interior renovarà les imatges de la web de vàndals amb nous sospitosos

Quan es compleixi un mes de la publicació -el dia 24 de maig-, Interior retirarà les fotografies dels 68 joves i en posarà de noves

Laura Díaz-roig
1 min
Un grup d'esvalotadors, alguns amb la cara tapada, van calar foc en diferents carrers de la ciutat de Barcelona el 29-M.

BarcelonaEl departament d'Interior renovarà les fotografies que conté la web de Mossos d'Esquadra per delatar violents urbans. La setmana que ve, quan es compleixi el mes de la seva publicació -el dia 24- la conselleria retirarà les imatges del 68 joves i en posarà de noves d'altres persones, segons han confirmat fonts del departament a l'Ara.cat.

Les noves fotografies seran també de persones que presumptament van participar als aldarulls de la vaga general el passat 29 de març.

La web ha permès identificar 22 dels 68 joves que hi apareixen però ha provocat moltes opinions contraries per considerar que vulnera drets fonamentals.

Precisament ahir, el Col·legi d'Advocats de Barcelona va demanar que es retiri la web mentre no es resol judicialment si vulnera drets constitucionals. De moment, la pàgina ha rebut dues demandes i una querella.

stats