Successos
Societat 11/06/2011

Investiguen la mort d'una persona que han trobat dins un armari a Lloret de Mar

El propietari del pis ha donat a la policia l'avís que feia temps que no veia el seu llogater i els agents s'han desplaçat fins al domicili on han trobat el cos de la víctima

Acn
1 min

Lloret de MarEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona a Lloret de Mar (Selva). El cadàver l'han trobat dins un armari d'un pis del carrer Vila de Blanes, a la zona de Fenals. A primera hora de la tarda el propietari del pis ha anat a comissaria per informar que feia dies que no veia el seu llogater. Una patrulla de la Policia Local l'ha acompanyat fins al pis i, abans d'entrar, ja han notat que feia molta pudor. Dins del pis no hi haurien trobat signes de violència ni rastres de sang, però dins d'un armari hi havia el cos en descomposició. La comitiva judicial s'ha desplaçat fins al lloc dels fets.

Caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per determinar la causa de la mort perquè el cos està en un estat molt avançat de descomposició. Cap a les nou del vespre ja s'havia fet l'aixecament del cadàver i els agents de la científica s'havien endut les proves per analitzar-les. Ja ha quedat reobert el trànsit al carrer, que ha estat tota la tarda acordonat.

stats