Societat 20/01/2011

Se suïcida la mare de la model anorèxica que va morir fa tres setmanes

La família ha informat del decés al diari britànic 'The Times'. El pare ha anunciat que denunciarà l'hospital on va morir la seva filla

Redacció
1 min
La model Isabelle Caro

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } La mare d'Isabelle Caro, la model francesa de 28 anys que patia anorèxia i que va morir el passat 29 de desembre, s'ha suïcidat, segons informa el diari britànic The Times a la seva pàgina web.

Christian Caro, pare de la model, ha informat als mitjans del decés. Ha anunciat també que denunciarà l'hospital en què va morir la model per homicidi, ja que considera que la causa de la mort de la seva filla és la negligència dels metges. L'hospital ha negat les acusacions i ha declarat que la jove va morir per les complicacions d'una pneumònia derivades de l'extrema fragilitat del seu cos. El padrastre ha declarat al diari suís 20 minutes que la mare d'Isabelle se sentia molt culpable per haver portat la model a l'hospital de Bichat, una localitat al nord de París. “Ella no volia anar a aquell hospital”, ha explicat Caro. Segons el seu relat, la mare estava molt enfonsada i preocupada per l'estat de salut de la seva filla i va quedar molt tocada per unes declaracions del fotògraf Oliverio Toscani, que va titllar la model “d'arrogant” quan ja estava greument malalta.

La jove Isabelle Caro havia explicat en la seva autobiografia que “tenia molta por de créixer” perquè estava convençuda que “la meva mare em deixaria d'estimar quan deixés de ser la seva nena petita”.

stats