Societat 16/04/2012

Jaime Peñafiel, sobre les caceres del rei: “Quan el país anava bé, ningú hi donava importància”

El periodista especialitzat en temes reials assenyala a Catalunya Ràdio que el país "no està per a aquestes alegries", i assegura que "fins i tot el més monàrquic" desaprova "ara" la faceta "caçadora" de Joan Carles l. Titlla de "poc exemplar" la conducta del cap d'estat

Ara
1 min

BarcelonaLa notícia del rei Joan Carles caçant elefants a l'Àfrica està aixecant nombroses crítiques des d'esferes diverses de la societat. Aquest dilluns s'hi ha sumat el periodista especialitzat en afers de la reialesa, Jaime Peñafiel, que en declaracions a 'El matí de Catalunya ràdio' titlla el viatge de Joan Carles I de "desafortunat" i "poc exemplar" en l'actual conjuntura econòmica que travessa el país, i assegura: "El país no està per a aquestes alegries". No obstant això, Peñafiel subratlla que el monarca espanyol ha sigut caçador "des de sempre", i assegura que "quan el país anava bé ningú hi donava importància". A la vegada, admet que "fins i tot el més monàrquic" desaprova "ara" aquesta pràctica del cap d'estat.

Peñafiel insta a posar "noms i cognoms" als empresaris que estaven amb el monarca espanyol de cacera, i recorda que el cap d'estat té vida "íntima", com "tothom", però "no" vida "privada".

stats