Societat 21/05/2011

Javier Solana demana el canvi cap a una època de "responsabilitat eficaç"

El polític i diplomàtic critica la "irresponsabilitat organitzada" que impera i es pregunta qui es farà càrrec del futur.

Redacció
1 min

BarcelonaEl polític i diplomàtic espanyol Javier Solana ha utilitzat Twitter per sumar-se als comentaris que arriben d'arreu del món sobre les acampades que hi ha a diverses ciutats de tot l'Estat.

L'exresponsable de política exterior i seguretat comú de la Unió Europea ha escrit un tuit en què comentava: "Aquests anys d'irresponsabilitat organitzada han de deixar pas a altres de responsabilitat eficaç", en la línia de les demandes que repeteixen aquests dies els acampats arreu de l'Estat que exigeixen un nou tipus de govern en què els ciutadans puguin confiar. Solana, d'altra banda, es pregunta "qui es farà càrrec del futur". Sembla que el polític, com molts altres tuitaires, se suma als dubtes que genera l'evolució de les acampades, que en un primer moment havien de durar fins demà, dia d'eleccions, però que ara sembla que els seus representants volen fer durar més.

stats