Societat 28/08/2012

José Bretón assisteix a la investigació de la foguera on es van trobar les restes òssies

L'únic detingut per la desaparició dels nens arriba a Las Quemadillas acompanyat de la policia i el seu advocat

Efe
1 min
UNA FINCA EN EL PUNT DE MIRA Els mitjans de comunicació es van concentrar, ahir, davant de la finca de Las Quemadillas, propietat de la família paterna dels nens, on es van trobar les restes que els nous informes asseguren que són humanes. Les parets de la finca estan plenes d'acusacions contra José Bretón, el pare dels nens desapareguts el 8 d'octubre.

CòrdovaEl pare dels dos germans desapareguts el 8 d'octubre del 2011 a Còrdova, José Bretón, ha arribat cap a les 9.00 hores d'avui a la finca Las Quemadillas en un furgó policial, on assistirà a noves indagacions centrades en la foguera on es van trobar les restes òssies de nens. L'hi ha acompanyat José María Sánchez de Porta, el seu advocat.

Està previst que els investigadors, en presència del jutge del cas, José Luis Rodríguez Lainz, analitzin la part posterior de l'habitatge principal, on els agents van trobar una foguera que Bretón va encendre el dia de la desaparició per cremar, segons ell, records de la seva exdona, Ruth Ortiz.

No obstant això, dos informes han ratificat que a la foguera es van trobar restes òssies de nens petits.

El primer informe policial, elaborat al cap de pocs dies de la desaparició, va concloure que les restes òssies eren de naturalesa animal, encara que els dos últims informes coneguts ahir revelen la presència de restes humanes que es correspondrien amb esquelets immadurs.

En la jornada d'avui s'analitzarà un bidó de gasoil per veure si conté empremtes de Bretón, una taula metàl·lica que va poder ajudar el pare de Ruth i José a elevar la temperatura de la foguera i restes com pals o tova que van poder estar en contacte amb el foc i que haurien ajudat a accelerar la combustió.

stats