Societat
Societat 06/11/2011

El secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, assegura que hi haurà enfrontaments al carrer per culpa de la crisi

Álvarez opina que guanyi qui guanyi les propers eleccions comença una etapa de lluita

Ara
1 min

BarcelonaEl secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez, no creu que en un futur immediat hi hagi acords entre els diferents sectors socials, sinó que hi haurà enfrontaments al carrer per culpa de la crisi. En declaracions a Catalunya Informació ha assegurat que "els enfrontaments al carrer estan garantits guanyi qui guanyi". En opinió del líder sindical, en aquests moments perilla tant la cobertura per la desocupació, com per la salut i per l'educació.

El lider sindical ha estat força crític amb la política del govern de la Generalitat: "No es fan polítiques per generar ocupació, amb les retallades la Generalitat està generant encara més atur". Entre altres mesures, Álvarez ha proposat que es recapti més, en comptes de retallar serveis. Els sectors socials més rics, ha dit Álvarez, no s'han vist afectats per la crisi i continuen sense "pagar més impostos i defrauden".

El líder sindical ha lamentat que el govern grec hagi fet marxa enrere en la convocatòria d'un referèndum i ha assegurat que la cancellera alemanya, Angela Merkel, no pot decidir la política laboral de Grècia ja que els ciutadans d'aquest país no l'han votat.

stats