TECNOLOGIA
Societat 14/08/2011

Jugar amb el mòbil (I)

1 min
Jugar amb el mòbil (I)

El videojoc s'està desplaçant al mòbil amb una miríada d'aplicacions que supleixen la mancança d'una gran pantalla amb mecàniques simples però addictives. També hi ha fabricants que desenvolupen jocs cada cop amb millors gràfics perquè jugar al mòbil s'apropi a l'experiència de la consola portàtil. Però els grans èxits de descàrregues segueixen sent els que són aparentment simples. Angry birds és el clàssic de jugar amb mòbil i ha creat una estela que han seguit jocs similars com Fragger. Són populars també els trencaclosques animats de l'estil Cut the rope o altres divertiments coloristes com Fruit Ninja. Els jocs de pagament normalment tenen una versió reduïda de franc. Àlex Gutiérrez

Ara que els barrufets tornen a estar de moda gràcies al cinema, Capcom llança aquest joc en què hem d'anar construint el poble on viuen aquestes petites criatures, a mig camí de Sim City i els Lemmings.

El popular autor de mots encreuats llença una aplicació en què, de manera gratuïta, s'ofereixen 10 d'aquests entreteniments. Permet amagar les definicions i aprofitar al màxim la pantalla.

stats