Societat 21/07/2011

Juliol fresc almenys fins dilluns

Cel mig tapat però pràcticament sense xàfecs durant el cap de setmana. Les temperatures no pujaran.

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMatí amb molts intervals de núvols a les comarques de Tarragona i a les de Barcelona, que amb el pas de les hores s’aniran esqueixant. A la tarda n’apareixeran més, però en aquest cas sobretot tendirà a ennuvolar-se al Pirineu, a la Catalunya Central i a les comarques de Girona. Gairebé no plourà enlloc, com a molt s’escaparà algun xàfec molt puntual al Pirineu i en àmbits de l’entorn a partir del migdia. Les temperatures pujaran una mica més que ahir però l’ambient es mantindrà poc calorós.

Els dies vinents el temps no es complicarà gaire més, però tampoc acabarà de dominar el sol. Tant divendres com durant el cap de setmana els intervals de núvols continuaran apareixent, als matins sobretot a la costa, i a la tarda amb més freqüència al Pirineu i a la Catalunya Central, on fins i tot s’hi escaparan xàfecs molt aïllats. Es fa difícil precisar a quins indrets farà més sol i a quins els núvols hi seran més espessos, però en tot cas sembla que les comarques de la costa de Barcelona i les de la Catalunya Central podrien tenir més estones amb núvols que la resta.

La calor continuarà absent, com a mínim fins dilluns. Als migdies es passarà ben poc dels 25 graus, allà on s’hi arribi, i els vespre seran de màniga llarga o jersei.

Trobareu més informació sobre la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats