Societat 04/11/2011

Les fans de Justin Bieber amenacen de mort Mariah Yeater

Facebook i Twitter acumulen milers de missatges de 'beliebers' clamant contra la jove de 20 anys que li ha posat una demanda de paternitat a Justin Bieber

Ara
2 min
Justin Bieber, a l'entrega dels Grammys del 2011 / AFP

BarcelonaLa demanda de Mariah Yeater a Justin Bieber per la seva presumpta paternitat ha sacsejat la Bieberesfera. Com explica la revista britànica Metro, les amenaces violentes contra Yeater no han deixat d'augmentar a les xarxes socials des que es va saber la notícia.

La demanda contra Justin Bieber ha activat l'acció en eixam de les beliebers, nom que es donen les fans d'aquest cantant. És un modus operandi que no és la primera vegada que es posa en funcionament. Per exemple, temps enrere van ciberatacar Esperanza Spalding perquè va guanyar el Grammy a la millor artista revelació del 2011, una distinció que els i les fans de Bieber consideren que li corresponia a ell.

A la xarxa, sobretot a Twitter, hi ha moltes amenaces de mort en contra de la rossa californiana que ha explicat "la primera vegada del cantant". Entre aquestes piulades, en trobem una que diu: "les roses són vermelles, les violetes són blaves i Mariah Yeater, et matarem". Com la d'aquesta tuitaite n'hi ha moltes més. Tot i això, també n'hi ha de més humorísitiques però no menys contundents. Aquesta utilitza la cançó de Michael Jackson "Billie Jean" per recordar que el que li està passant a Bieber ja li va passar també al Rei del Pop. Tot i això, afegeix després de la tornada: "forever dead".

A banda del Twitter, Facebook també bull d'odi. Han sorgit algunes pàgines al Facebook en contra de la presumpta mare d'un fill de Bieber. Algunes d'aquestes, que ja compten amb milers de seguidors, són 'Bitch: Mariah Yeater' o 'S'escriu malalta mental i es pronuncia Mariah Yeater'. Totes aquestes pàgines inclouen l'enaltiment del jove intèrpret de 17 anys i una enorme i variada quantitat d'insults cap a qui es declara fan de Bieber i ara reclama una pensió per al fill que, segons ella, comparteixen.

stats