Societat 03/11/2011

Justin Bieber vol "ignorar els rumors" sobre la seva paternitat

A través d'un tuit, ha expressat que no farà "cas dels rumors" i que vol ser jutjat "per la seva música"

Agències
1 min
El cantant Justin Bieber, de 17 anys / AFP

BarcelonaJustin Bieber, de 17 anys, afirma que preferix ignorar les acusacions de Mariah Yeater sobre la presumpta paternitat del cantant. A través de Twitter, hores després que la premsa de tot el món es llencés sobre l'assumpte, Biber ha fet una piulada dient: "Ignoraré tots els rumors... i em concentraré en el que és real. Una oportunitat per ajudar els altres fent allò que estimo. Jutgeu-me per la meva música. Us estimo a tots!".

D'altra banda, el seu equip legal ha pres posicions des del principi, tal com explica la publicació Socialite Life. "Encara no hem vist la denúncia, però és trist veure que algú pugui crear informacions malicioses difamatòries i demostrablement falses. Iniciarem tots els recursos legals per defensar i protegir Justin contra aquestes acusacions", en referència a les acusacions de Yeater.

A més a més, la revista electròmica TMZ dóna credibilitat a una font directament relacionada amb el cantant canadenc que confirma que el jove "mai ha tingut sexe amb aquesta noia" i que, segons Bieber recorda, "ni la coneix".

Yeater, mare i fan, assegura que el que busca amb això és que Bieber l'ajudi a fer-se càrrec del nadó i que vol que el jove intèrpret li passi una pensió per mantenir la criatura.

stats