15/08/2011

KH-7 t'ajuda

2 min

Bigas Luna ha dirigit tres anuncis d'un llevagreixos sensacional, KH-7. N'hi ha un que comença amb un home i una dona que arriben a casa amb ganes peremptòries de còpula. Però ella no veu clar l'acoblament si abans ell no ha netejat la casa a fons i, oh, es treu un esprai de KH-7 de la bossa de mà i l'hi dóna. Ell, en comptes de trucar a una professional sense tants miraments, que seria la sortida de qualsevol home assenyat, comença a netejar amb un entusiasme digne d'una causa millor: unes vambes atrotinades, una paella bruta, l'extractor de fums. No acabo de veure per què neteja una cadira de plàstic del jardí, quan n'haurien tingut prou amb tancar la porta. Arriba a haver-hi un buldog a la casa i el pobre home l'ha de rentar amb KH-7.

En un altre anunci és ella la que vol fer l'acte de la generació, mentre que ell forceja impetuós per treure el greix de la vitroceràmica de la cuina. Ella l'abraça per darrere, li acaricia el pit, li llepa l'orella, li fa relliscar la tovallola nuada a la cintura. Però ell només està pendent de deixar la placa de focs com una patena (una situació que l'Informe Hite no va recollir). I ella treu l'esprai de KH-7 i l'aplica sobre la vitroceràmica bruta i deduïm que queda impecable. Tot seguit ell es tomba, agraït, a punt per fer l'animal de les dues esquenes (en detalls com aquest es veu clarament que Shakespeare no es mocava amb mitja màniga). Al final de tot, es dispara un raig inesperat de KH-7, per atraure, suposo, els compradors ejaculadors precoços.

I en l'anunci de la màquina de rentar plats, si fa no fa igual. Per mi que aquesta parella està buscant el primer, que no acaba d'arribar. Sort que tenen KH-7. I sort també que no els ha passat pel cap follar en un estable.

stats