Societat 08/02/2012

L'Ajuntament de Barcelona avisa que la vaga de treballadors de TMB perjudicarà la imatge de la ciutat

El portaveu del govern municipal, Joaquim Forn, assegura que la convocatòria atacarà el Mobile World Congres, "un esdeveniment clau per a la ciutat"

M.o.
1 min

BarcelonaEl portaveu del govern municipal de Barcelona, Joaquim Forn, ha criticat aquest matí "la poca responsabilitat" dels sindicats convocants de la vaga a TMB coincidint amb la celebració del Mobile World Congres a la ciutat. Forn ha advertit que aquesta convocatòria és un "perjudici greu" per a l'economia, la ciutadania i, sobretot, "per a la imatge de la ciutat". Ha explicat que aquells dies, del 27 de febrer a l'1 de març, "Barcelona serà el centre del món" i que la vaga podria tenir "efectes molt negatius a tots nivells"

El portaveu del govern municipal ha demanat als treballadors de TMB "una actitud responsable" per tirar endavant en una situació econòmica tan complicada" i ha assegurat que tots ells "tenen el lloc de treball i el sou garantits". En aquest sentit, ha concretat que les 36 persones que han marxat recentment de l'empresa ho han fet perquè acabaven contracte al gener i no se les ha renovat.

També ha negat que s'hagin apujat els sous dels directius i ha reiterats als representants sindicats que estan oberts al diàleg per evitar la convocatòria de vaga.

stats