Societat
Societat 30/10/2011

L'Ajuntament de Viladecans tanca dos 'after hours' sense llicència

L'Ajuntament ha comunicat l'ordre de tancament dels locals 'after hours' Row-14 i Merci, que realitzaven activitats sense llicència municipal

Acn
1 min

Les autoritats municipals han ordenat el cessament i clausura immediata de les discoteques com a after hours, una activitat que el consistori adverteix que és "il·legal i il·legalitzable", segons ha explicat en un comunicat.

Merci, la discoteca situada en un polígon industrial, obria com a after sense tenir el permís municipal per fer l'activitat. L'octubre de 2010 l'ajuntament va denegar-li la llicència d'establiment de règim especial en base a un informe urbanístic negatiu sobre l'emplaçament. L'ús demanat és incompatible amb els horaris que permet el Pla Especial per a la regulació de l'ús recreatiu a l'àmbit del sector industrial Centre, aprovat per la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat al 2007. Després de presentar al·legacions que es van desestimar, l'Ajuntament no va acceptar el recurs de la discoteca.

La discoteca Row-14, situada a l'autovia C-31, no disposa de la llicència d'establiment de règim especial i tampoc pot tenir-la perquè incompleix els criteris urbanístics i els requisits del decret de la llei d'espectacles públics i activitats recreatives, perquè es troba a menys de 5.000 metres de zones residencials i instal·lacions esportives.

stats